пʼятницю, 22 жовтня 2021 р.

Наважуйтеся, творіть, прагніть, вивчайте нове і незвідане!

Адже наша сила – в наших знаннях!

1 вересня 2021-2022 н. р.



"Кожен ранок прокинувшись, починай з думок" Сьогодні мені повезло - я прокинувся. Я живий, у мене є це дорогоцінне людське життя, і я не стану витрачати його даремно"
Далай Лама.
10 вересня" Всесвітній день запобігання самогубствам"
Практичним психологом Шевчук І. П. Було проведено ряд заходів у школі, щодо профілактики даного явища серед підлітків.
Адже проблему краще попередити ніж виправляти!





Флористика - один з найцікавіших видів мистецтва. Він розкриває творчі здібності дітей, формує естетичний смак, розвиває дрібну моторику рук. А ще, створює гарний настрій! На уроці трудового навчання учні 6 класу своєю композицією показали що настрій в них чудовий!



Осінь - дійсно щедра пора року!Перший урожай із саду "Шкільна родина" порадував усіх!
До збору долучились дорослі і малеча. Працювали, справді, як одна родина!


Кожного дня опановують щось нове наші восьмикласники. Сьогодні разом із вчителем трудового навчання О.В. Жмуд приміряли професію шоколатьє. Було цікаво, креативно і смачно!

В рамках Олімпійського тижня вчителем фізкультури Р. Я. Гриньків було організовано змагання із баскетболу серед учнів 8-11кл. Всі учасники гри отримали заслужені нагороди, а команда-переможець мала нагоду позмагатися із командою вчителів.





Добіг кінця Олімпійський тиждень у Постолівській школі. День розпочався з енергійної розминки, а потім учасників чекали цікаві естафети де кожен зумів проявити себе.
Жага до перемоги - дає результат!







Сонечко ясно нам сяє
В небі співають пташки,
Руханку ми починаєм
З нами роби так як ми!
Учні та вчителі початкових класів приєднались до проведення Олімпійського тижня.


Хай вчителі і учні частіше посміхаються,
бо "смайликовий настрій" у школі в нас вітається.🙂
Вчителем інформатики Т. М. Кришталович організовано експериментально-пізнавальну панораму "День народження смайлика". Кожен вчитель отримав "смайликове" завдання, пов'язане із його предметом, яке виконував разом з школярами,гуртуючи колективний дух на хвилі позитиву. Щиро дякую колегам та учням за співпрацю. 🙂


УЧНІВСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ 2021-2022 Н.Р.
З метою підвищення рівня правової освіти й політичної культури майбутніх виборців, підвищення інтересу до інституту виборів у школярів, виховання у підлітків активної життєвої позиції, стало традицією проведення у Постолівській ЗОШ І-ІІІ ст. навчально-ділової гри «Вибори Президента учнівського самоврядування».
На сучасному етапі учнівське самоврядування є самостійним соціальним інститутом, який забезпечує громадянське становлен¬ня особистості.
Вибори відбулися 17.09.2021 р. Всього виборців – 24. Бюлетені отримало – 24 учні.
Кандидати на пост президента школи:
• Чура Денис,
• Мех Михайло,
• Гринюка Мирослав,
• Шмокалюк Аліна.
Результати голосування:
o Чура Денис – 2 голосів;
o Мех Михайло – 5 голосів;
o Гринюка Мирослав – 3 голоси;
o Шмокалюк Аліна – 14 голосів.
Президентом ЗОШ І-ІІІ ст. оголошено Шмокалюк Аліну ученицю 9 класу.


Президентом школи Шмокалюк А. було проведено урочистий урок з нагоди Всесвітнього дня миру "Україна бажає миру"


Мир на землі — це дім і мама, й тато,
Й любові стільки — просто через край!
Це та земля, де щастя є багато
І в кожній хаті — хліба коровай.
Це та земля, де сміх і пісня лине,
А діти йдуть до школи знов і знов.
Й ніколи у боях ніхто не гине,
Бо там господар — щастя і любов.



Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів села Постолівка бере участь у національному конкурсі для шкіл "Вакциновані й відкриті", який проводить Міністерство охорони здоров'я спільно з дитячим фондом ООН (ЮНЕСКО) в Україні та магазином електроніки та аксесуарів "Цитрус"




... Ми вшановуємо Бабин Яр не для того, щоб підкреслити чиюсь національну значимість, а для того щоб не зрадити нашу пам'ять, яка стікає кров' ю невинних...
Класними керівниками 5-10 кл. проведено ряд заходів щодо відзначення 80-х роковин трагедії в Бабиному Яру.



Бібліотека - море книг
Бібліотека - храм науки...
Переступайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки!
30вересня Всеукраїнський день бібліотек.



НА БЕРЕГАХ УЧИТЕЛЬСЬКОЇ ДОЛІ...
✍️🍂📚
А дні – потоком! Нібито незмінним,
Та як бурхлива хвиля – кожна мить.
Не раз, бува, до пізньої години
Над зошитами вчителька сидить.
Ідуть літа і зовсім не поволі –
Приносять радість і печаль, і біль.
На берегах учительської долі
Стільки тривожних, неспокійних хвиль!
А в зошиті – рядочок за рядочком!
Неначе тінь високого крила.
Дитячі очі – ніби колосочки,
Що їм би тільки сонця і тепла!
Ідуть літа і зовсім не поволі –
І не одна у буднів гостра грань!
На берегах учительської долі
Стільки бентежних мрій і поривань!
Вдивляється у очі юнь крилата!
Шукає до майбутнього мости.
Таки уміють вперто проростати
В дитячих душах зерна доброти.
Ідуть літа і зовсім не поволі –
І пролітають… ніби день один.
На берегах учительської долі
Стільки ще не подоланих верши
(В. Даник )



Учасниками уроку доброти "Тварини-наші друзі" стали учні 9 класу зі своїм класним керівником О. М. Курач.

Всесвітній день тварин - це привід нагадити людям про їхню відповідальність за своїх улюбленців, які для багатьох стали незамінними членами сім’ї.
Учні 5 класу (класний керівник Т. М. Кришталович ) долучились до ІІ Міжнародного уроку доброти, метою якого є виховання у дітей та молоді гуманного ставлення до тварин.


Всесвітній день захисту твари покликаний об’єднати зусилля людей у збереженні тваринного світу нашої планети.
Учні та вчителі нашої школи приєднались до ІІ Міжнародного уроку доброти, метою якого є виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин.



"Взаємодія починається з побудови довіри..."
В рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу класним керівником 5 кл Кришталович Т. М. проведено тематичне заняття "Зупинемо булінг разом", в ході якого учасники працювали над створенням лепбука, виконали вправу "долоньки довіри", обговорювали переглянуті відеоматеріали.


Співчуття дитини до свого вихованця – дуже важлива якість. Ставлячись до тварин з добротою та співчуттям, дитина вчиться поважати тих, хто слабший.
Учні 7 класу (класний керівник Гриньків М. М.) - учасники ІІ Міжнародного уроку доброти.



В рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу класним керівником 6 класу О. П. Любою проведено заняття з елементами тренінгу "Протидія булінгу в учнівському середовищі".


Сьогодні учні 7- 11 класів, взяли участь у Всеукраїнському онлайн-уроці з профорієнтації, в рамках реалізації проєкту з профорієнтації та побудові кар'єри «Обери професію своєї мрії».
Онлайн-урок відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки, Асоціації інноваційної та цифрової освіти, Інституту модернізації змісту освіти та компанії «HR YOU» за сприяння Радника – уповноваженого Офісу Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дарії Герасимчук.



Історія України писана кров'ю її кращих синів і дочок. Наш народ жодного дня не прожив, аби не здійснити крок до волі. Є у нас і свої місцеві герої, які своїм життям, своєю відданістю неньці - Україні, заслужили людську шану і вічну пам'ять односельчан. Семикласники схилили голови перед світлою пам'яттю воїнів УПА, котрі в ті далекі часи стали на смертельну боротьбу з ненависним ворогом і тих воїнів, які в наш час загинули за волю України. Запалили свічки пам'яті та в молитві пом'янули всіх.
Збережемо і примножимо славу наших мужніх героїв! Нехай і для нас, теперішніх захисників України будуть священними слова українських повстанців " Батьківщині будь вірним до загину, нам Україна вища понад усе."



В історії нашї Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм,відданість та любов українського народу до рідної землі.
14 жовтня - важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України.
У переддень цього свята у стінах нашої школи відбулися урочистості: сокілський вишкіл рою імені П. Полуботка, національно - патріотичний захід "Тепло долонь і серця захисникам України"



Цьогорічні переможці сокільського змагу, рій імені
П. Полуботка ЗОШ І - ІІІ ступенів села Постолівка (керівник рою Гриньків Р. Я, виховник рою Теодозів Т. К.) взяли участь у обласному марші патротів. Гордимося учнями нашої школи, адже покоління, у якого виховано почуття патріотизму, готове до подвигу, відстоювання інтересів своєї країни.



Сьогодні відзначається Європейський день протидії торгівлі людьми!
Учні 8-11 класу стали учасниками виховної години на тему "Людина не товар! ". Учні 7 класу створили інформаційну стін газету, а ось учні 5 класу були учасниками настільної гри "Ліза та її друзі подорожують світом".
Усі види роботи є спрямовані на, профілактику проблеми а також навчання правил безпечної подорожі.
Координатор заходів практичний психолог та соціальний педагог Шевчук І. П.



21 жовтня линули вітання кухарям нашої школи З. І. Онишко та О. О. Клим з нагоди Міжнародного дня кухаря. Учнями 5 кл (кл. керівник Т. М. Кришталович) та 6 кл. (кл. керівник О. П. Люба) було проведено кулінарне шоу "МастерШеф шкільної їдальні".


День цивільного захисту у ЗОШ І - ІІІ ступенів села Постолівка.
22.10. 2021 р. здобувачі освіти 1-11 кл. удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій. Адміністрацією, працівниками школи та класними керівниками проведено ряд заходів, які спрямовані на вміння грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя в умовах небезпеки.






























































































































































Немає коментарів:

Дописати коментар